Home Attractieverhuur Party verhuur Evenementen Info & contact
Mooren Events, Wiedestraat 11, 6077 NV, Lerop (St. Odilienberg) - Nederland, Tel. 0612128346, E mail: info@mooren-events.nl
Nieuw Springkussens Attracties Stormbanen Sport en spel Blikvangers Eten en drinken reserveer direct
Sport en spel: Bubble Voetbal
Bubble voetbal is een waanzinnig potje voetbal. Alle spelers (maximaal 12) worden voorafgaand aan de wedstrijd in een bubbelpak gehesen. Dan kan het voetballen beginnen! Je probeert natuurlijk te scoren. Maar pas op, je wordt zo tegen de grond aan gebeukt door je tegenstander! Doordat je in een luchtbubbel zit stuiter je weer terug en kun je snel revanche nemen! Bubbelpak Je zit vanaf je romp tot boven je hoofd in het pak en met je handen houd je twee handvaten in het pak vast. Mooren Events levert de pompen mee om zelf de pakken op te pompen. Doordat het pak niet helemaal strak zit en boven je hoofd vrij is kun je nog makkelijk adem halen. LET OP: De prijs is per suk. (12 stuks beschikbaar) LET OP: De bubble voetballen mogen alleen op een ZACHTE ondergrond gebruikt worden.
Prijzen
Excl. BTW
Incl. BTW
Specificaties
Afmeting: (LxBxH)
Transport afmeting: (LxBxH)
Gewicht:
Stroom behoefte:
Inclusief:
Pakket 1 U haalt zelf de attractie op en brengt deze ook weer terug
€ 20
Pakket 2 Mooren Events brengt en haalt de attractie op, ook zorgen wij volledig voor de op en afbouw. De prijs is excl. transportkosten. Kijk hiervoor bij info en contact.
Pakket 3 Naast het opbouwen en afbouwen zorgt Mooren Events tevens voor 4 uur begeleiding bij deze attractie. De prijs is excl. transportkosten. Kijk hiervoor bij info en contact.
€ 23
€ P.o.a
€ 24,2
€ 27,83
€ P.o.a